http://www.zoe.jouwweb.nl

Flirttips

Gepubliceerd op 17 februari 2014 om 20:17

Zucht... Wat is hij toch leuk. Dat haar, die ogen, hij is gewoon perfect...
Of je nou voor het eerst verliefd bent of intussen al honderde jongens hebt versleten, flirten is en blijft een moeilijk ding. Iedere jongen is anders en wil op een andere manier behandeld worden. Maar jongens hebben ook hun overeenkomsten. Met deze tips komen de jongens vanzelf op jou af.  • Oogcontact. Probeer hem eens aan te kijken. Dit betekent niet dat je als een vollediggeobsedeerde stalker hem moet gaan aanstaren maar probeer zo nu en dan zijn blik te vangen. Kijkt hij je aan? Glimlach even en ga verder met waar je mee bezig was.
  • Lach veel als hij bij je in de buurt is. Of je nou met hem praat of met je vriendinnen terwijl hij vlak achter je staat, lach om alle grapjes, maar niet te uitbundig, dat kan nep overkomen. Lachende mensen zijn vrolijke mensen en men wordt eerder verliefd op vrolijke mensen dan op 'sombere' mensen.
  • Slaap goed en leef gezond. Dit klinkt misschien raar als flirttip maar uit onderzoek is gebleken dat mensen sneller verliefd worden op mensen die er gezond uit zien. Vandaar dat men dikke mensen als 'lelijk' beschouwt. Als je wat voller bent is dat over het algemeen niet zo erg want de jongen die jou waard is maakt daar echt geen probleem van, maar probeer bijvoorbeeld optijd naar bed te gaan want iemand met enorme wallen en kringen onder zijn ogen is toch wat minder aantrekkelijk dan een goed uitgerust persoon.
  • Ken je jouw crush nog niet persoonlijk? Probeer contact te leggen via vrienden van hem. Zo ben ik bijvoorbeeld in contact gekomen met mijn vorige crush. Ken je helemaal geen vrienden van hem? Voeg hem toe op facebook. Like zijn foto's en probeer uiteindelijk een gesprek met hem te starten. Durf je dit niet? Doe alsof je een gesprek met je vriendin wil beginnen door bijvoorbeeld te zeggen: 'heey chick, lang niet gesproken!' als hij dan reageert zeg je snel dat je perongeluk op de verkeerde persoon had geklikt en dat je dat niet zag. Dan heb je gelijk een gespreks onderwerp.

Geplaatst door Chocolatemonster


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.