http://www.zoe.jouwweb.nl

Spiektips

Gepubliceerd op 19 februari 2014 om 20:22

Te moe, te druk of gewoon geen zin. We hebben allemaal wel een reden om niet aan ons huiswerk te beginnen. Maar ja, een onvoldoende op je rapport staat ook niet erg mooi. De oplossing? Spieken. Maar hoe doe je dat zonder dat het opvalt?  • Kijk voor je uit alsof je nadenkt. Ondertussen zoek je net iets verder dan je buurman of -vrouw een blaadje waar wel erg groot op geschreven wordt. Leraren verwachten dat je afkijkt bij je buren en niet ergens aan de andere kant van de klas. Natuurlijk ben je niet verzekerd van succes, misschien heb je alleen maar klein schrijvende mensen in je klas.
  • Deze tip werkt vooral goed bij mannelijke docenten. Op de dag van je toets trek je een jurkje aan. Waarom niet? Jurkjes zijn geweldige kledingstukken die de meeste meisjes te weinig dragen. Maar natuurlijk is het wel een beetje te koud voor blote benen, of je vindt gewoon dat je niet de mooiste benen hebt, dus je doet een panty aan. In je panty, net iets boven de onderkant van je jurkje (als je zit) stop je een spiekbriefje. Tijdens de toets schuif je je jurkje steeds een klein beetje omhoog en als de leraar langs komt veeg je hem snel weer naar beneden. En als het de leraar opvalt? Hij kan het toch niet maken jou te vragen je rok omhoog te doen?
  • Dan nog een goede tip voor een toets bij een mannelijke docent. Doe een wijd shirt aan en plak een spiekbriefje net boven je BH of laat iemand het daar schrijven. Hier geldt weer hetzelfde als bij de vorige tip. De leraar kan jou toch niet vragen je shirt uit te doen?
  • Als je naast de kachel zit, plak je het briefje gewoon in de kachel.
  • Als er posters aan de muur hangen kan je het briefje heel onopvallend tussen de posters plakken.
  • Schrijf je samenvatting op je arm en draag een horloge precies over je samenvatting.
  • Bij vakken waar je een rekenmachine mag gebruiken schrijf je de antwoorden in het klepje deksel achtige ding van je rekenmachine en schuif je hem aan de achterkant van je rekenmachine. Je schuift hem steeds een beetje open als je hulp nodig hebt.
  • Schrijf alles wat je moet weten op je enkels/benen. Tijdens de toets krijg je plotseling jeuk en moet je even krabben aan je enkel. Ondertussen kijk je snel even wat het antwoord is.

Geplaatst door Chocolatemonster


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb